Tässä ohjeessa kaikki ainekset grillataan erikseen. Lopputulos ei voi epäonnistua. Lisukkeina voit tarjota erilaisia vihannesvartaita, salaattia ja kylmää kermaviilikastiketta. (neljälle)
1. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita soija, sherry, sokeri ja inkivääri lohimarinadiksi. Purista joukkoon valkispulinkynsi ja sekoita. Leikkaa lohi pitkänomaisiksi paloiksi ja marinoi paloja puoli tuntia. 2. Katkarapumarinadi: Purista sitruunamehu ja hienonna chili. Sekoita keskenään öljy, chili ja sitruunamehu. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja sekoita. Marinoi katkarapuja puoli tuntia. 3. Pujota lohipalat ja katkaravut omiin vartaisiin. Grillaa lohivartaita 3-4 minuuttia molemmin puolin ja katkarapuvartaita 2-3 minuuttia molemmin puolin. |
lauantai 12. syyskuuta 2009
Lohi-jättikatkavartaat
Tunnisteet:
Kalaruokia-Lohi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti