(4 annosta)
1. Puhdista ja fileoi kokonaiset makrillit tai sulata fileet. Puolita ne. 2. Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi. Paista rasvassa miedolla lämmöllä laakeassa kattilassa. 3. Nosta kalat päälle ja lisää hienonnetut liemikuutiot. Lisää tomaatit liemineen. Sirottele päälle tilli ja persilja. Mausta suolalla ja pip- purilla. Viipaloi sitruuna ja lisää viipaleet. Keitä hiljalleen kannen alla n. 10 minuuttia tai kunnes kala on kiinteää. Tarjoa keitetyn riisin ja leivän kera. (ohjeen alkuperästä ei varmuutta) |
lauantai 12. syyskuuta 2009
Muheva makriillipannu
Tunnisteet:
Kalaruokia-Makrilli
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti