lauantai 12. syyskuuta 2009

Paistettua ahvenfilettä ja parsaa



  • 3 – 4 ahvenfileetä/ ruokailija
  • suolaa, pippuria

    Ruskistettu voi:
  • 80 g voita
  • 1 pss pinjansiemeniä

    Lisäksi:
  • keitettyä parsaa

    Koristeeksi:
  • kirveliä


1 Kuori parsat ja pane kiehumaan miedosti suolattuun veteen. Aloita kalafileiden paistaminen, kun parsat ovat miltei kypsiä.
2 Paista ahvenfileet kauniin ruskeiksi voissa pannulla, mausta fileet kevyesti suolalla ja pippurilla. Nosta ahvenfileet pannulta ja pidä ne lämpiminä.
3 Sulata voi puhtaaksi pyyhkäistyllä pannulla, lisää pinjansiemenet ja anna voin kiehua, kunnes se muuttuu väriltään vaalean pähkinänruskeaksi. Asettele ahvenfileet ja parsatangot lämmitetylle lautaselle. Lusikoi päälle ruskistettua voisulaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti