lauantai 12. syyskuuta 2009

Silliperunapalat



(neljälle)

  • 8 - 10 pientä keitettyä uuden sadon perunaa
  • 4 kovaksi keitettyä munaa
  • 100 g ruohosipulituorejuustoa
  • 1 - 2 tl maitoa
  • 1 prk (150 g) silliä
  • 1 punasipuli
  • tilliä
  • cocktailtikkuja

1. Leikkaa keitetyt perunat puoliksi ja poista niistä pienet kantapalat, jotta ne pysyvät pystyssä.
2. Viipaloi keitetyt munat ja nosta jokaisen perunapuolikkaan päälle munaviipale.
4. Notkista tuorejuustoa maidolla ja pursota tuorejuustosta ruusukkeet munaviipaleiden päälle.
5. Nosta sillipala pinnalle. Työnnä jokaiseen perunaan cocktailtikku ja koristele perunapalat punasipulirenkailla ja tuoreella tillillä.

Tarjoa kesäisenä alku- tai illanistujaispalana raikkaan juoman kera.

Heikki Karjalainen 14.6.2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti